Dakgoot Reinigen

Dakgoot reinigen

Veel mensen zijn zich niet bewust de gevolgen van een vervuilde dakgoot. Dakgootreiniging is belangrijk om het hemelwater goed af te voeren. Wanneer dit niet goed afgevoerd wordt, heb je kans dat er lekkages ontstaan met alle gevolgen van dien. Er zijn zelfs verzekeraars welke niet uitkeren bij schade door achterstallig onderhoud. Laat daarom uw dakgoot professioneel reinigen door Axel Manders Dienstverlening.

Vooral in de herfst en winter zorgen bladafval en takken voor verstopping in uw dakgoot. Door middel van een jaarlijkse dakgootreiniging- en controlebeurt zorgt u er in veel gevallen voor dat deze ongemakken voorkomen worden. Axel Manders Dienstverlening voert deze beurt professioneel voor u uit. We maken hierbij uw dakgoot schoon en plaatsen eventueel boldraadroosters op uw afvoer. Na deze reiniging en controle spreken we eventuele mankementen met u door.

Ook bij kleine lekkages van dakgoten is het mogelijk om een tijdelijke reparatie uit te voeren. Hierdoor kan u het grote herstelwerk of een complete vervanging nog een aantal jaren uitgestellen.

Wij adviseren om minimaal 1 maal per jaar uw dakgoot professioneel te laten reinigen, mocht u in bosrijke omgeving wonen dan adviseren we u om 2 maal per jaar uw dakgoot te laten reinigen.

Axel Manders Dienstverlening voert dakgootreiniging uit in de regio Nistelrode, Heesch, Geffen, Nuland, Rosmalen, Oss, Berghem, Ravenstein, Schaijk, Uden, Volkel, Boekel, Venhorst, Odiliapeel, Mill, Erp, Veghel, Schijndel, Sint-oedenrode, Grave, Cuijk, Wijchen, Land van Maas en waal, Druten, Dreumel, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Beuningen en Wamel.

Dakgoot voor reiniging
Dakgoot na reiniging

Tarieven dakgootreiniging

Bladvanger€15.00 incl. montage
Dakgootreiniging minimaal 10 meter€4.00 / €5.00Per strekkende meter
Dakgoten niet bereikbaar vanaf ladder reinigen wij NIET !!