Mechanische ventilatie onderhoud Grave

Wij onderhouden uw woonhuis ventilatie in Grave

Het is aan te raden om uw ventilatie regelmatig te laten controleren en onderhouden.

Zonder onderhoud gaat het een keer fout

Wij bieden diverse onderhoudspaketten aan in de regio Grave

Het is mogelijk om uw ventilatie onderhoud jaarlijks door ons uit te laten voeren of op afroep.
Bij het jaarlijks uit laten voeren van het onderhoud aan uw ventilatie zullen we elk jaar contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Klein Onderhoud Mechanische ventilatie

Wij raden aan 1 keer per jaar klein onderhoud aan uw mechanische ventilatie uit te laten voeren.
Bij klein onderhoud reinigen en controleren we de ventilatie-unit en ventielen op werking en eventuele mankementen. Ook wordt het debiet gemeten om in kaart te brengen hoe het gesteld is met de ventilatiecapaciteit

Groot Onderhoud Mechanische ventilatie

Wij raden aan om 1 keer per 5-7 jaar groot onderhoud uit te laten voeren.
Bij groot onderhoud reinigen en controleren we de ventilatie unit, met speciale borstels worden  de ventilatiekanalen schoongeborsteld, de ventielen worden schoongemaakt met een sopje. Eventuele defecte ventielen worden in overleg vervangen. Na de reinigingswerkzaamheden wordt uw systeem ingeregeld op een optimale werking en krijgt u advies over hoe u uw ventilatie het beste kunt gebruiken voor een optimaal binnenklimaat.
Raamroosters kunnen ook optioneel door ons gereinigd worden.

Klein Onderhoud WTW

Wij raden aan om 1 keer per jaar klein onderhoud uit te laten voeren aan uw WtW
Bij klein onderhoud aan uw Wtw maken we de ventilatiemotoren aan de binnenzijde van de unit schoon , de warmtewisselaar wordt gecontroleerd en eventueel schoon gezogen met een stofzuiger en de condens afvoer ( indien aanwezig) wordt gecontroleerd op doorstroming.
De filters in de unit worden elke servicebeurt vervangen, het aanleveren van nieuwe filters dient u zelf te verzorgen.

Groot Onderhoud WTW

Wij raden aan om 1 keer per 4-6jaar groot onderhoud uit te laten voeren aan uw WtW
Bij groot onderhoud aan uw WtW wordt uw hele systeem onder handen genomen, allereerst worden de aanvoer ventielen en afvoerventielen gedemonteerd, in de openingen welke zijn ontstaan plaatsen we afsluiters en wordt er op 1 kanaal een afzuiging geplaatst waardoor de vervuiling tijdens het reinigen wordt afgezogen. hierna worden de afvoerkanalen gereinigd met roterende borstels. De toevoerkanalen worden nagekeken en indien nodig ook gereinigd. Daarna is de unit aan de beurt, we maken de ventilatiemotoren aan de binnenzijde van de unit schoon , de warmtewisselaar wordt gecontroleerd en schoongespoeld. De condens afvoer  (indien aanwezig) wordt gecontroleerd op doorstroming. De filters in de unit worden elke servicebeurt vervangen, het aanleveren van nieuwe filters dient u zelf te verzorgen.

Bij het bepalen van de onderhoudsinterval aan uw WtW of MV in Grave houden we rekening met O.A. Het aantal bewoners, omgeving waar de woning zich bevind, eventuele aanwezigheid van huisdieren en de plaats van de natte ruimten in de woning.

Heeft u vragen over het onderhouden van uw ventilatie in Grave? dan kunt u contact met ons opnemen door het Contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen op 0652008285.